Utrecht (UT): Rinie van Leeuwen

Je bent 15 november welkom bij Rinie van Leeuwen in Utrecht.

Sinds 2007 begeleid ik mensen in eerste instantie als coach, daarna ook als biodynamisch therapeut. Wat ik hier zo fijn aan vind, is de onderzoekende benadering waardoor er ruimte is om te komen tot hoe iets echt voor JOU is. Daar sluit ik bij aan.

Ik breng mijn waarneming en kennis in waardoor je ook kunt gaan begrijpen hoe iets bij jou werkt. Je krijgt meer contact met alle niveaus van je bewustzijn (zoals wat voelbaar is in je lichaam, wat je gedachten zijn, wat je meeneemt uit je geschiedenis). Je komt meer in contact met jezelf.

Ik doe dit op een manier waarin jij je gezien voelt; je krijgt helderheid over jouw vraagstuk en dat wat verwond is kan helen. Wees welkom om vrijblijvend en kosteloos kennis te maken!

Neem wel van te voren contact met me op zodat we een tijdstip kunnen afspreken. Uiteraard ben je ook op een andere dag welkom als 15 november jou niet past.

Rinie van Leeuwen

Praktijk voor biodynamische (psycho)therapie, coaching en massage.

Van Musschenbroekstraat 81

3514 XJ Utrecht

M 06 49287624

E-mail: info@rinievanleeuwen.nl

Website

Reacties zijn gesloten.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑